News: Added Links For Twin Commander and Facebook Pages

Login  |  Register

Author Topic: Forum trouble  (Read 141 times)

Adam Frisch

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1456
    • Adam Frisch FSF
Forum trouble
« on: September 13, 2021, 10:40:38 pm »
Am I the only one who gets a lot of missing image icons and question marks instead of icons?

I've emailed Glenn and asked if there is a simple update or fix to be had, but he's not responded. I know his interest lies elsewhere these days and the forum is a bit neglected. I'd love to shepherd this, but simply can not take on any database management now simply because I'm too busy, and know nothing about that stuff (and have no patience). However, I would be willing to chip in for a consultant to
webmaster it and keep on top of it.

I also would love to freshen up the forum a bit and add better graphic profile etc.

« Last Edit: September 15, 2021, 02:04:52 am by Adam Frisch »
Slumming it in the turboprop world - so you don't have to.

donv

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2555
Re: Forum trouble
« Reply #1 on: September 14, 2021, 12:09:19 am »
I'm glad it's not just me! I upgraded the OS on my computer, and I thought it might have been related to that, but I guess not?

donv

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2555
Re: Forum trouble
« Reply #2 on: September 14, 2021, 12:25:26 am »
There are all kinds of errors in the logs, so I'm guessing that somehow it lost track of where all the images and forum theme data are stored. Glenn would probably have to fix it. I would think with some understanding of how this forum works and all the appropriate passwords, it would just take him a few minutes.

JMA

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 329
Re: Forum trouble
« Reply #3 on: September 14, 2021, 12:26:40 pm »
Mine is a total mess.

If you can see the attachment thats my view.

donv

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2555
Re: Forum trouble
« Reply #4 on: September 14, 2021, 03:08:54 pm »
Unfortunately, that's exactly what I see as well.

seanmcgillivray

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Forum trouble
« Reply #5 on: September 14, 2021, 06:33:52 pm »
I would be happy to assist in hosting. Can have my team look at it.

Who "owns" the site?

Adam Frisch

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1456
    • Adam Frisch FSF
Re: Forum trouble
« Reply #6 on: September 15, 2021, 02:07:52 am »
Well, Glenn owns it I think since he set it up, but probably would just be happy if someone would take it over and manage it. Sean - do you have computer people that could manage it?
Slumming it in the turboprop world - so you don't have to.

donv

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2555
Re: Forum trouble
« Reply #7 on: September 20, 2021, 02:21:06 pm »
We really need to figure out a solution here. Hopefully one which would preserve all the posts, knowledge, and images which are already here.

Bruce Byerly

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 746
Re: Forum trouble
« Reply #8 on: September 21, 2021, 08:14:28 pm »
I would like to help make sure there is continuity.  I can certainly understand if Glenn has lost interest and would like to move on.  Let me know how I can help.

donv

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2555
Re: Forum trouble
« Reply #9 on: September 22, 2021, 12:43:46 am »
Seems to be back to normal!

JMA

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 329
Re: Forum trouble
« Reply #10 on: September 22, 2021, 02:00:08 pm »
BACK!

Adam Frisch

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1456
    • Adam Frisch FSF
Re: Forum trouble
« Reply #11 on: September 22, 2021, 06:48:56 pm »
Looks like it's back - and with all the correct icons, too! ;D



Slumming it in the turboprop world - so you don't have to.

seanmcgillivray

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Forum trouble
« Reply #12 on: September 22, 2021, 08:33:31 pm »
My firm does have a web developer that I am sure I can task with the project.

Adam do you have Glenn's contact info? Maybe PM it to me?

Thanks,

Sean

Roy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
Re: Forum trouble
« Reply #13 on: September 23, 2021, 03:16:46 pm »
It appears normal now, however "the wheel of progress" goes round and round a lot longer to do anything... it took ~20 seconds to open up this "reply" window, and about the same time just to get to the next unread post.

Just thought I'd mention it.